La Taula Salut i Natura és oberta a qualsevol organització que estigui alineada amb la seva missió i vulgui contribuir al desplegament col·lectiu del binomi salut i natura a Catalunya. Es tracta d’una estratègia compartida, i, per tant, pretén aglutinar múltiples actors (de l’administració, l’àmbit de la recerca, el sector privat o el tercer sector, entre altres) i una gran diversitat d’iniciatives.


Si voleu participar a la Taula, us convidem a:


1ADHERIR-VOS a la Declaració sobre la interdependència entre salut i natura a Catalunya“.

2Acompanyar aquesta adhesió amb aquelles ACCIONS, PROJECTES O INICIATIVES que ja dueu a terme en aquest àmbit, si és el cas, per tal de visibilitzar i fer créixer l’ecosistema de salut i natura a Catalunya així com afavorir el treball en xarxa.
Podeu fer-nos arribar les vostres accions a través d’aquest formulari a la coordinació tècnica de la Taula Salut i Natura.
Es tracta d’accions que poden ser molt variades en temàtica, magnitud, actors implicats, durada… com ho són també les organitzacions que formen part de la Taula. I que es poden emmarcar en els 7 objectius estratègics i transversals de la Taula.
Podem fer difusió tant de la vostra adhesió com de les vostres iniciatives!

3. MANTENIR-VOS INFORMATS de les novetats de la Taula:

– us podeu subscriure al butlletí
– us podeu subscriure a la llista de distribució

Us animem compartir i seguir l’etiqueta #taulasalutinatura a les xarxes socials.

4. PARTICIPAR EN ELS GRUPS DE TREBALL i altres espais que s’aniran obrint gradualment (alineats amb els objectius de la Taula).