Salut i natura en l’àmbit municipal

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, des de la coordinació tècnica de la Taula es va desenvolupar al llarg del 2020 una sèrie d’activitats amb l’objectiu de promoure entre els ens locals de la província de Barcelona l’aproximació i l’ús dels espais naturals per part de la ciutadania en benefici de la salut.

Entre les accions dutes a terme, destaquem un breu repositori, un dècaleg i la jornada “Parcs natuals i zones periurbanes, espais per a la salut”.

Breu Repositori Salut i Natura en l’àmbit municipal:

A continuació trobareu un recull de documentació de recursos, estudis i experiències sobre salut i natura, amb especial atenció a l’àmbit municipal. Conté més de 60 entrades.

Aquí el podeu consulteu-lo.

Decàleg per impulsar el binomi salut i natura en l’àmbit municipal:

El decàleg té per objectiu facilitar, a escala municipal, l’impuls d’iniciatives de promoció de la salut vinculades als espais naturals, tot identificant els actors i actius. Aquest document és d’especial interès per a tècnics municipals.

Aquí us el podeu descarregar.

Jornada “Parcs naturals i zones periurbanes, espais per a la salut”:

La jornada va tenir lloc el passat 21 de juliol del 2020 en format virtual. Anava adreçada principalment a representants polítics i tècnics municipals, i va comptar amb la inscripció d’un centenar de persones.

Per a més informació podeu consultar el programa de la jornadales ponències presentades i el vídeo resultant.