Ja et pots inscriure a la 2ª trobada de la Taula de Salut i Natura. Serà a Girona el 25 de setembre.

28 de juny de 2024

Reserva’t la data per a la pròxima trobada de la Taula de Salut i Natura de Catalunya, que tindrà lloc a Girona el 25 de setembre. Aquesta jornada serà una nova oportunitat per a totes aquelles persones interessades en la intersecció entre la salut i la natura a Catalunya per compartir coneixements i experiències al voltant de la prescripció de natura

Consulta la programació detallada de l’esdeveniment, que inclourà, com sempre, una varietat de temàtiques relacionades amb la salut ambiental i les solucions basades en la natura.

Durant la trobada compartirem coneixements des de la recerca i els avenços en la prescripció de natura com a eina de millora de la salut pública. Els participants tindran l’oportunitat d’escoltar a persones expertes i de participar en debats sobre la implementació de pràctiques basades en l’evidència científica dutes a terme des de la recerca, l’administració, les entitats i les empreses.
A més a més, la jornada serà una ocasió per impulsar el treball en equip i les trobades  intersectorials, atès que la col·laboració entre cada grup grups és essencial per desenvolupar i implementar projectes efectius que promoguin la salut i el benestar mitjançant la natura.

Fes ara la teva inscripció, marca el 25 de setembre a les teva agenda, i prepara’t per una jornada plena d’aprenentatge, col·laboració i inspiració a Girona. 

Consulta aquí els detalls de la programació

Inscripcions en aquest enllaç

T’esperem!