Fem xarxa salut i natura

21 de juliol de 2022

La Taula Salut i Natura neixem com a mandat de la Declaració sobre la interdependènia entre salut i natura amb la que va culminar el Cicle de debats Salut i Natura del 2019 al Palau Macaya, i que té a dia d’avui el suport de 126 organitzacions de diferents sectors (administració, recerca, entitats, sector privat)  i 180 persones signants.

Estem convençudes de la capacitat immensa que pot tenir unir-nos en l‘objectiu de promoure i conservar la natura com un bé imprescindible per a la salut de les persones -amb qui compartim una única salut,- i de treballar orientades al bé comú.

La fita de la Taula és, doncs, fer xarxa entorn del binomi fonamental salut i natura. Crear, en el marc de la salut planetària, un espai de trobada entre organitzacions que treballem per la salut de la natura i per la salut de les persones, per difondre aquest nou paradigma, per fer reflexió conjunta, per sumar coneixements i experiències, per enfortir-nos afavorint la cooperació i el treball col·laboratiu i transversal,  així com per promoure noves iniciatives i donar suport en la implementació en les que es tiren endavant a Catalunya.

Us animem a fer-vos signants, si encara no en sou, per fer créixer aquest col·lectiu tan divers i transversal amb els que compartim visió, i a formar part de la Taula.

Després d’un temps de constitució, ara estrenem web i comencen un butlletí, amb el desig d’emprendre un camí de sinergia plegats amb vocació de transformació.