PORTS EXPERIENCE: Viatges per connectar

15 de novembre de 2022

Ports Experience és una agència de viatges receptiva, especialitzada en Ecoturisme, Senderisme i Banys de Bosc a la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre, sota el prisma de la immersió en el medi natural i la promoció de la salut de les persones.

Des de fa 5 anys, aquesta empresa de guiatge de natura, impulsada per Albert Baijet, organitza al Parc Natural dels Ports i del Parc Natural del Delta de l’Ebre una oferta diversa d’experiències i activitats orientades en el que anomenen un “mindful travel” “per sentir i emocionar-se en contacte amb la natura”, per recuperar la vitalitat o “per fer un viatge interior”.

Sota el lema “Viatges per Connectar” han estat pioners en la promoció de paquets turístics amb allotjament i banys de bosc, però la seva oferta és més àmplia. Amb aquesta mirada immersiva, organitzen escapades i viatges de 2 a 5 dies o activitats de mig dia que van des del turisme actiu de natura com el barranquisme o la bicicleta fins a experiències de benestar com el senderisme conscient o les vivències de connexió amb el bosc, el riu o el mar.

En el seu compromís amb el turisme de natura i salut, entre altres, han participat en el procés d’acreditació del Parc Natural dels Ports a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), juntament amb altres actors del territori. I són actius en la promoció d’aquest tipus de turisme en esdeveniments com la recent IV Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre dedicada aquest any a “Salut i Ecoturisme”.

Per fer visible aquesta aposta, disposen de la certificació Biosphere per un turisme ecològic i sostenible alineat amb l’Agenda 2030, i de les marques “Ecoturisme” i “Senderisme” de l’Agència Catalana de Turisme.